Zahrajte si sídliskovú hru: Mozog Terasy

21 JUN 09:40
Projekt SPOTs v spolupráci s OZ Východným pobrežím predstavuje Košičanom po prvýkrát Košické hry. Príďte aj vy súťažiť o mozog terasy a prihláste sa so svojim tímom kamarátov, kolegov, susedov, spolužiakov a reprezentujte svoju rodinu, firmu, školu, organizáciu…
Plagát - Mozog Terasy

Terasa je najstarší sídliskový organizmus v Košiciach. Za takmer päťdesiat rokov existencie si Terasa dokázala vytvoriť vlastné krvné obehy, nervové zakončenia, svaly, kosti, osobnosť, prežila detstvo i pubertu, jej pamäť je plná spomienok ale aj plánov do budúcnosti.

Mestská hra MOZOG TERASY prevedie hráčov minulosťou sídliska, poskytne nové pohľady na každodennú prítomnosť a donúti zapojiť predstavivosť a fantáziu pri budovaní budúcnosti.

Hráči budú odkázaní na vlastné nohy a hlavy pri riešení rafinovaných úloh a ani si nevšimnú, že podvedome objavujú svoje mesto v nových rozmeroch. Cieľom hry nebude nič menšie ako nájsť MOZOG celého organizmu a prekvapenie pomocou tajuplných máp.

KEDY HRÁME?

29.06.2011, Výmenník – Terasa, ulica Obrody, MČ Západ

9:30 hod  –prezentácia účastníkov hry

10:00 hod  - Štart

Podmienky pre súťažiacich:

  • zloženie  tímu: minimálne 3 až 5 hráčov v jednom tíme

  • maximálne 15 tímov

  • každý tím bude musieť nosiť jeden vlastný mobilný telefón (odblokovaný) s fotoaparátom,  prostredníctvom ktorého budeme spolu komunikovať.




Upozornenie

Zloženie tímov nahláste najneskôr do 27.6.2011, 16:00 hod  na: festival@kosice2013.sk, alebo telefonicky na  0918 937 332



hra sa realizuje vo verejnom priestore a v niekoľkých súkromných budovách na vlastnú zodpovednosť, preto je potrebné rešpektovať bežné pravidlá a dodržiavať bezpečnosť.
Autor článku: Tomáš Čižmárik Čítané: 5848x

Foto z akcií

Newsletter SPOTs

Zadajte svoj e-mail

Partneri

ke2013.jpg

 

kosice.jpg

 

mksr.jpg

 

rop.jpg

 

statny-znak.jpg

 

vlajka-eu.jpg

 


 

Predmetné projekty sú

implementované v rámci opatrenia 7.1 prioritnej osi „Európske hlavné mesto kultúry Košice 2013” Regionálneho operačného programu a sú spolufinancované Európskou úniou vo výške 85 % z Európskeho fondu regionálneho rozvoja a vo výške 10 % zo štátneho rozpočtu Slovenskej republiky. Viac informácií nájdete na www.ropka.sk, www.mpsr.sk a tiež na www.culture.gov.sk,

ERDF: Investícia do vašej budúcnosti.

 

 

 

Ďalší partneri:

 

univerzita-veterinarneho-lekarstva-a-farmacie-v-kosiciach.jpg

 

s-detmiorig.jpg

 

Exkluzívny komunikačný partner:

 

files-orange-logo-rgb.jpg

 

 

 

Kontakt

Kasárne/Kulturpark
Kukučínová 2
040 01  Košice

 

E-mail: spots@k13.sk